Sleduj nás

Klidně se nechám zatknout, jen abych viděl tvou hlavu praštit o zem, vzkázal Strickland Rockholdovi

Klidně se nechám zatknout, jen abych viděl tvou hlavu praštit o zem, vzkázal Strickland Rockholdovi
Pokud mluvíte špatně o Seanu Stricklandovi, musíte si být jisti, že se vám to jednou vrátí.

Vítěz posledního hlavního zápasu UFC turnaje se ani příliš dlouho nerozhlížel. Protože hodlá stoupat žebříčkem vzhůru, rozhodl se ihned kývnout na další zápas. Ten se uskuteční 6. listopadu v New Yorku, kde mimo jiné dojde ke střetu i Kamaru Usmana s Colbym Covingtonem.

Luke Rockhold si pro svůj comeback hledal pořádně zvučného soupeře, ale dle jeho slov ho všichni odmítli. Pak mu ale organizace předhodila Stricklanda a on po chvíli uvažování duel přijal. „Sean je idiot a psychopat, kterého ještě nedávno nikdo neznal. Vůbec bych s ním do boje nešel, ale ten New York mě oslovil, mám rád tamní atmosféru,“ předeslal bývalý šampion.


Protože byl ale Strickland nazván idiotem, přispěchal s pohotovou odpovědí. „Luke, poradím ti jednu věc, nesmíš mluvit špatně o někom, kdo se nachází v tvé blízkosti. Takové jednání bych potrestal pěstí přímo do ksichtu. Věř tomu, že bych se klidně nechal zatknout, jen abych viděl tvou hlavu, jak praští o zem!“ vzkázal Rockholdovi.

Jelikož si to ale vyřídí v kleci, tak na vlastní pěst jednat nebude. „Máš štěstí, že se utkáme v oktagonu, takže tě budu moct zmlátit legálně. Radím ti ale, aby sis znova neotevíral tu svou zasranou pusu, protože kdybych tě potkal, vysvětlil bych ti jasně a důrazně přímo do tváře!“ zdůraznil.


Další články