Sleduj nás

Klidni hormon, Dominicku, však už jsem dávno větší hvězda jak ty, otevřel si O’Malley pusu na Cruze

Klidni hormon, Dominicku, však už jsem dávno větší hvězda jak ty, otevřel si O’Malley pusu na Cruze
Že Dominick Cruz odmítl zápas se Seanem O’Malleym? Údajně v tom byl strach.

„Sugar“ O’Malley se sice vyhýbá bojovníkům z oficiálního žebříčku bantamové váhy jako čert kříži, ale z nějakého důvodu si vzal do hlavy, že u bývalého šampiona Dominicka Cruze udělá výjimku.

UFC jeho volání vyslyšelo a skutečně Cruzovi poslalo nabídku k boji. Ten nad touto pobídkou ovšem dlouho neváhal, prakticky vmžiku ji smetl ze stolu a okomentoval to slovy: „Nebudu ztrácet čas s někým, kdo ještě nebojoval s nikým pořádným. Čím si mě Sean vůbec zasloužil?“


V této frázi můžeme najít logiku, v O’Malleyho hlavě je to ale celé jinak. „No tak, klidni hezky hormon, Dominicku. Však já už jsem daleko větší hvězda, než jsi byl kdy ty. Já jsem ten, kdo tu prodává zápasy,“ má jasno.

Podle všeho byl důvod odmítnutí tedy úplně jiný. „Já si myslím, že se mě bojíš. Víš, že bych tě mohl poslat do důchodu, tak ses mi chtěl vyhnout. Nechci to ale rozebírat nějak nahlas,“ rýpnul si „Sugar“ ve svém podcastu.


A tak osud nakonec rozhodl, že se O’Malley 11. prosince na turnaji UFC 269 střetne s Raulianem Paivou. Dominick Cruz oproti tomu bude v téže termínu bojovat proti Pedro Munhozovi.


Další články