Sleduj nás

Knokautér Derrick Lewis si ukázal na nového soupeře. Chce pošimrat jeho tváře

Knokautér Derrick Lewis si ukázal na nového soupeře. Chce pošimrat jeho tváře

Derrick Lewis by nerad po brutální výhře nad Curtisem Blaydesem zastavoval své hnací motory. V merku má už dalšího možného soupeře, s nímž by se rád utkal.

Původně to vypadalo, že se „Black Beast“ bude snažit porazit nějakého borce v žebříčku před sebou, aby se co nevidět mohl zapojit do titulového dění, ale on místo toho raději vyhlíží atraktivní zápas s nizozemskou legendou.

„Chci bojovat s Alistairem Overeemem hned, jak to bude možné. Ihned, jakmile bude mít od lékařů povolení, chci jít po něm,“ řekl Lewis, který tak poukazoval na to, že Overeem stále poměrně nedávno prohrál formou KO/TKO, takže jej čeká teď chvilková rekonvalescence.


„Nezajímá mě to, že má na kontě prohru. Jedná se o jakousi rádoby legendu, která o mně v minulosti kydala sračky. Už léta se celý můj snaží s ním domluvit duel, teď je ta vhodná příležitost, nesmí znovu couvnout,“ varoval ho.

Curtis Blaydes překvapivě zvítězil v UFC


A nemusí se ani jednat o hlavní zápas večera. „Pětikolových bitev mám dost, ve skutečnosti je nesnáším. Pokud to Alistair přijme, můžeme jít klidně na tři kola. Chci mu pošimrat jeho tváře, za ta léta zápasení je na to stejně zvyklý. Snad se nenechá ovlivnit tím, co u mě mohl vidět proti Curtisovi,“ dodával nový rekordman v počtu KO v rámci těžké váhy UFC.


Další články