Sleduj nás

KO sekundu před koncem? The Korean Zombie pro něco takového mohl jen těžko najít pochopení

KO sekundu před koncem? The Korean Zombie pro něco takového mohl jen těžko najít pochopení

Chan Sung Jung se více než rok neobjevil v oktagonu, a proto se na svůj druhý velký comeback doslova těšil. S čím však možná ani sám nepočítal, že celá jeho snaha vyjde vniveč pouhou sekundu před koncem celého duelu…

Dle hodnocení přidružených soudců vše šlo ve prospěch korejské zombie, která v souboji prakticky dominovala, ale poněkud zapomněla, že zápas trvá tak dlouho, dokud není oznámen konec.

„Neumím si to vysvětlit a možná pro to ani neexistuje žádné pochopení,“ uvádí Chan Sung Jung. „Vážně mě to mrzí, ale pro tohle nemám žádnou omluvu,“ přiznává svou chybu.


„Nejsem zrovna v dobrém stavu, abych mohl nastoupit do letadla, proto strávím pár dní v nemocnici, než se budu moct vrátit. Cítím se trapně, nicméně rád se s vámi uvidím, až se dostanu domů,“ doplnil.

UFC Fight Night 139 se konala v denverském Pepsi Centru a pro korejského hrdinu byla o to unikátnější, že v posledních letech se s ním na scéně tolik nesetkáváme.


„The Korean Zombie“ se naposledy v nitru klece objevil 4. února roku 2017, když knokautoval ještě v prvním kole Dennise Bermudeze. Nyní se bohužel pro něj karta otočila.


Další články