Sleduj nás

Konec hrátek! Jak se s Usmanem utkáš, zabije tě! vzkazuje Gaethje McGregorovi

Konec hrátek! Jak se s Usmanem utkáš, zabije tě! vzkazuje Gaethje McGregorovi
Justin Gaethje se rozhodl vstoupit do hry mezi Conorem a Usmanem. Bouřlivému Irovi vzkázal, že jestli svá slova myslí opravdu vážně a do velterové váhy se skutečně vydá, zaplatí vlastním životem.

Možná šlo jen o to, aby Conor opět vzbudil pozornost, nicméně v jeho případě nikdy nevíte. Notorious totiž během neděle avizoval, že už má dost toho, jak ho Kamaru Usman kopíruje, a proto mu plánuje dát nakládačku. Naposledy třeba nigerijský šampion dokonale napodobil Conorův KO úder, jímž sejmu Jorgeho Masvidala.

„Usman nyní kopíruje i mé údery!“ štvalo bouřlivého Ira. „Čeká mě s tímto chlápkem někdy bitva? Myslím si, že ano. Nemůže přece kopírovat má slova i mé rány, aniž bych si to s ním nevyříkal. Mám rád velterovou váhu, brzy ji ovládnu!“ oznámil McGregor na svých sociálních sítích.


A jak se asi dalo čekat, tento vzkaz nezůstal bez odpovědi. McGregore, nemluv jen a udělej to. Všichni totiž pouze štěkají, ale Usman tě ku*va zabije!“ odpovídal Gaethje na svém Twitteru, přičemž Conorovi zaručil, že by ho od šampiona čekalo tvrdé KO.

„Kamaru je skvělý otec a skvělý šampion. Každé své slovo dokáže obhájit v kleci, na rozdíl od někoho, kdo jen pouze kecá a má pro strach uděláno,“ přidával se v kritice manažer Ali Abdelaziz. „Podobná slova bys stejně nikdy Usmanovi neřekl do očí. Jak bys ho potkal, rychle by se z tebe stal velmi poslušný pejsek!“ podotýkal.

Další články