Sleduj nás

Konec spekulacím! Dana White určil, kdo a kdy bude Adesanyův příští soupeř

Konec spekulacím! Dana White určil, kdo a kdy bude Adesanyův příští soupeř
Do boje o titul střední váhy UFC se v poslední době začalo hlásit až podezřele moc kandidátů, Dana White z nich vybral jednoho.

Pro boj s šampionem Adesanyou se přihlásili Robert Whittaker, Jared Cannonier, Derek Brunson či v neposlední řadě i Paulo Costa (ačkoliv má právě domluvený zápas). Všichni k tomu mají své důvody a pádné argumenty, proč zrovna oni by měli být vybráni. Dana White se však rozhodl držet svého původního názoru.

„Svůj původní verdikt jsem nezměnil. Ten zní, že příštím soupeřem Israela Adesanyi bude Robert Whittaker. Tento fight hodláme uskutečnit v lednu nového roku. To je tedy scénář, na kterém aktuálně pracujeme,“ podělil se s veřejností prezident UFC o své plány.


Smůlu po tomto verdiktu má tedy tým nigerijského šampiona, který prohlašoval, že je Rob jako soupeř nezajímá a že by preferovali takovou volbu, které ještě nečelili. Nejčastěji bylo skloňováno jméno Jareda Cannoniera, jenž má na nyní kontě ovšem jenom jednu výhru.

Druhou alternativou, která se v poslední době začínala velmi tlačit do popředí, byl Derek Brunson. Ten po skalpu Darrena Tilla oznámil, že šampiona sekne desetkrát z deseti duelů a momentálně jen čeká na svou příležitost, aby to mohl dokázat… Inu, bude si muset skutečně ještě chvíli počkat.

Další články