Sleduj nás

Korean Zombie: Je ostudné, že Alexander Volkanovski je šampionem v mé divizi

Korean Zombie: Je ostudné, že Alexander Volkanovski je šampionem v mé divizi

Pochybný výsledek z UFC 251, kde Alexander Volkanovski obhájil svůj pás šampiona pérové váhy, nezůstal bez povšimnutí ani v očích předních fighterů. Jedním z takových je například Chan Sung Jung.

„Korejská Zombie“, jak se tomuto válečníkovi z Jižní Koreje přezdívá, si od loňského prosince říká o novou titulovou příležitost. Když však vidí, kdo sedí na trůnu, tak zůstává zaražen.

„Reaguji na včerejší mistrovskou bitvu mezi Volkanovskim a Hollowayem a abych byl úplně upřímný, pak je ostudné, že Volkanovski je šampionem mé váhové divize,“ předeslal Jung na svých sociálních sítích.


„Předhoďte ho mně a nebudete se muset obávat žádného bodového rozhodnutí. Jak už dobře víte, já nenechám žádné sudí, aby rozhodovali o mých zápasech. Alexe vám ukončím před limitem, což je to, co chtějí fanoušci vidět,“ řekl odhodlaně.


Ačkoliv Jungova nabídka zní lákavě, vypadá to, že si na svou šanci bude muset ještě chvíli počkat. Dana White totiž nedávno naznačil, že nový vyzyvatel, ať už to bude kdokoliv, se bude muset uvést ještě aspoň jednou výhrou.


Další články