Sleduj nás

Korejská Zombie představila jména čtyř soupeřů, které vyhlíží pro svůj další zápas v UFC

Korejská Zombie představila jména čtyř soupeřů, které vyhlíží pro svůj další zápas v UFC

Aktivní sběratel rekordů a bonusů za výkony večera Chan Sung Jung (16-5-0) to nemá v současné chvíli daleko od titulové bitvy. Zdali ji však opravdu dostane, to zůstává jenom otázkou. „The Korean Zombie“ proto odhalil jména všech čtyř kandidátů, s nimiž je vedle šampiona ochotný přijmout v novém roce fight.

„Den, kdy mi bude dána šance bojovat o titul, bude také dnem, kdy budu korunován šampionem. Cítím, že už nikdy neprohraju. Když budu držet pás, naplním tak svůj cíl a dokážu všem, že asijští zápasníci jsou stejně silní jako kdokoliv jiný v této branži,“ reagoval Chan Sung Jung pro známý portál MMA Junkie.


Aktuálním mistrem pérové váhy je Alexander Volkanovski (21-1-0), který o trůní žezlo během UFC 245 připravil Maxe Hollowaye (21-5-0). Dana White se přitom nedávno nechal slyšet, že si tato dvojka nejprve zaslouží odvetu, jež by se měla konat v Austrálii, než do boje o pás pustí kohokoliv jiného.

„Vím, že nás v roce 2020 čeká spousta zábavy, ale doposud nevím, v jakém pořadí přijde,“ je si vědoma Korejská Zombie, která má v merku i další jména, kdyby s ním nemohl sdílet klec šampion divize do 61,2 kg. „Zabit Magomedsharipov, Brian Ortega nebo Max Holloway. Když nepůjdu o titul s Alexem, rád bych dostal jednoho z těchto tří,“ poukazoval na celou smetánku pérové váhy.


Chan Sung Jung si chvíli po prosincovém souboji a rychlém KO Frankieho Edgara stěžoval na potíže s okem. Prý se nejspíše nevyhne operaci. Doposud tuto informací nijak nepřiblížil, a tak není jisté, jak moc je daný problém vážný. O bitvy si však aktivně říká už teď, a tudíž se s ním dá nejspíše počítat. 


Další články