Sleduj nás

Kráska Paige VanZant se jizev nebojí. Slyšela jsem, že díky tomu mohu být atraktivnější, překvapila

Kráska Paige VanZant se jizev nebojí. Slyšela jsem, že díky tomu mohu být atraktivnější, překvapila

Bývalá bojovnice z řad UFC Paige VanZant vyčkává na svůj drsný pěstní debut v BKFC a je si předem moc dobře vědoma, že se bez nějakých krvavých šrámů jistě neobejde.

Tzv. souboje holých kloubů jsou obecně považovány za jedny z nejbrutálnějších v rámci bojových sportů, a tudíž se musí předem počítat i s tím, že krvavá zranění a následně jizvy po tvářích jsou jeho pravidelnou součástí.

Mnohem větším překvapením bylo, když se před pár týdny právě pro tento druh zábavy rozhodla půvabná Paige VanZant, jíž přestala v UFC kvést pšenka. Ona sama však zastává názor, že je schopnou postojářkou, což hodlá dokázat v boxu bez rukavic.


„Potíž je v tom, že když lidé vidí krev, okamžitě si pomyslí, že jde o nějaké strašné zranění. Co se ovšem mě týče, raději si nechám otevřít tvář, než abych měla zlomenou ruku či přetrhané vazy v koleni,“ vysvětlovala VanZant na trochu bizarním příkladu důvod svého rozhodnutí.

„Zlomeniny a přetrhané vazy se strašně dlouho léčí, kdežto otevřené rány se vám zahojí poměrně hladce. A druhá věc je ta, že jsem slyšela, že vás jizvy dělají ještě atraktivnějšími,“ pousmívala se šestadvacetiletá rodačka z Oregonu.


Paige VanZant říká, co si myslí o dalším boji

Shodou okolností se lidé domnívají, že by se Paige v klidu mohla živit modelingem. Její příspěvky na Instagramu pokaždé sklidí velký úspěch. Ona však stále chce něco dokazovat v rámci bojových sportů.

„Chci dokázat, že nejsem jen pěkná tvářička, že je ve mně něco více. Chci dělo něco, z čeho mám radost. A bojování sama o sobě miluji,“ podotýkala v rozhovoru pro MMA Fighting.



Další články