Sleduj nás

Krásné ženy to mají v MMA těžší, pociťuje Mackenzie Dern a vysvětluje i proč

Krásné ženy to mají v MMA těžší, pociťuje Mackenzie Dern a vysvětluje i proč
Krásné ženy v MMA prostě trpí, říká půvabná bojovnice Mackenzie Dern, která tento fakt pociťuje dnes a denně na vlastní kůži.

Možná byste si řekli, že tato hypotéza nedává příliš velký smysl, nicméně jako všude jinde, i tady má mince dvě strany. Půvabné dívky všeobecně budí u mužů zájem a je jedno, zdali se dámy věnují bojovým sportům či nikoliv.

„Je tomu přesně tak, když děláte MMA a máte pěknou tvář, budíte větší pozornost a lidé vás neustále kritizují a pochybují o vašich výkonech a o vašem nadání. My musíme světu pravidelně dokazovat, že nejsme jen pěknými tvářičkami, že je v nás daleko více,“ vysvětluje Mackenzie Dern, která bude už tuto noc bojovat s Marinou Rodriguez.


Dern je přitom jednou z mála bojovnic, které se své práci věnují jako matky dítěte. Svým způsobem se dá říct, že má dva pracovní úvazky.

„Stále si chci splnit svůj sen, že budu první matkou, která se zároveň stane šampionkou v UFC, ještě se to tu nikomu nepovedlo. Ten úkol ale není snadný, chci být dobrou matkou i dobrou zápasnicí. Podívejte se na všechny ženy v našem sportu, mužští fanoušci na nás přihlíží se slinami u pusy. Očekávají od nás, že zklameme, vyčítají nám, že do tohoto sportu nepatříme, a my jim vždy musíme dokazovat opak,“ objasňuje osmadvacetiletá rodačka z Arizony.



Další články