Sleduj nás

KSI: Jake Paul bude těžší zkouška jak jeho bratr, i tak ho ale vypnu!

KSI: Jake Paul bude těžší zkouška jak jeho bratr, i tak ho ale vypnu!
Populární britský YouTuber KSI je připravený si na své konto připsat skalp obou bratrů Paulů.

Zatímco s tím starším, tedy Loganem, už bojoval, s tím mladším ještě nikoliv. Důvodem je zejména to, že se Jake na scénu přihnal o něco později, zato ale vzbudil nečekaně velký zájem. Kupodivu ještě větší, než dokázal jeho sourozenec.

KSI už předstihem počítá s tím, že jej dříve nebo později boxerská zkouška proti Jakeovi nemine. A až na ni dojde, bude sahat pro ukončení.


„Když jsem viděl, jak Jake porazil Bena Askrena, něco se ve mně hnulo. Nějaká část ve mně se začala bouřit a chtěla, abych si to s ním osobně vyřídil. Potřebuju se s ním utkat, aby všichni viděli, jaká to je ve skutečnosti sračka!“ uvedla britská internetová celebrita na svém YouTube kanálu.

„Vím, že se Jake na ten duel s Askrenem připravoval poctivě, a také vím, že určitě bude představovat větší hrozbu než jeho bratr Logan, ale i tak ho vypnu. Dozajista ho pošlu do říše snů!“ předeslal KSI.


Časovou lhůtu však neprozradil. „Utkáme se, to je hlavní. Chci si nejprve udělat nějaké své věci, pohrát si s muzikou, účastnit se festivalů a potom se budu moct vrátit do kempu a připravit se na toho pí*use!“ zakončil KSI svůj drsný proslov.


Další články