Sleduj nás

Lauren Murphy prozradila, jak se dá porazit neomylná Valentina Shevchenko

Lauren Murphy prozradila, jak se dá porazit neomylná Valentina Shevchenko
Valentina Shevchenko je sice neomylnou vládkyní muší váhy UFC, ale i taková údajně má své slabiny.

I když je kromě Amandy Nunes, která navíc vyhrála až na body, nikdo v UFC najít nedokázal, vše by se prý mohlo změnit, kdyby se před kyrgyzstánskou bojovnici postavila Lauren Murphy.

Zkušená sedmatřicetiletá veteránka se dle vlastních slov nechala slyšet, že disponuje stylem, se kterým by dokázala něco, co se nepodařilo už sedmi zápasnicím před ní.


„Problém u Valentiny je v tom, že ještě nečelila někomu tak výbušnému, jako jsem já. Nejenže toho sama umím hodně vydržet, ale navíc dokážu v boji najít slabiny soupeřek a na ty pak zaútočit,“ vysvětlila Murphy pro server MMA Fighting.

„Pochybuju o tom, že Valentina někdy čelila někomu tak odolnému a vytrvalému, jako jsem já. Já tu mám to největší srdce, a to je v této bitvě skutečně potřeba. Nejsem jako ostatní, co se nechají zlomit, já jsem na muší váhu skutečně velké zvíře,“ pochválila se.


Shevchenko sice v současné chvíli žádný zápas domluvený nemá, ale střet s Murphy se rozhodně nedá vyloučit. Americká veteránka momentálně tahá šňůru pěti výher v řadě a v žebříčku jí náleží třetí příčka.


Další články