Sleduj nás

Leon Edwards přichází se zajímavou predikcí bitvy Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal

Leon Edwards přichází se zajímavou predikcí bitvy Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal
Britský Rocky vysvětlil, kdo a za jakých okolností vyhraje příští bitvu o titul velterové váhy.

Kamaru Usman patří mezi jedny z nejdominantnějších zápasníků současnosti a do velké míry za to může jeho nepříjemný bojový styl, jímž kontroluje své soupeře. Ať už na zemi nebo na pletivu, všichni jeho protivníci pálí energii dvakrát rychleji, než je tomu zvykem u běžného postojářského duelu.

Když jde do akce člověk, jako je Masvidal, všichni už předem tuší, že jediná jeho šance na výhru je vesměs jen nějaký „lucky punch“, tedy šťastný úder, který ovšem musí přijít v úvodu zápasu, dokud bude mít floridský rváč v zásobě ještě nějakou energii, která by mohla být vydána do KO úderu.


To je ten důvod, proč většina lidí věří v tomto měření sil úřadujícímu šampionovi Usmanovi, jen takový Leon Edwards se snaží jít proti proudu… I když ne tak úplně.

„Myslím si, že tohle je přesně ten typ souboje, kde je Kamaru schopný vyhrát devět z deseti duelů. V tom jednom případě se ovšem stane, že Masvidal trefí jednu dobrou a pošle svého soupeře k zemi,“ uvádí britský Rocky.


„Výhodou pro Jorgeho bude, že už ví, proti čemu stojí. Vím o něm, že se na ten wrestling hodně připravoval, ovšem jak jsem už řekl, kdybych si měl vsadit, dám své peníze na Usmana.“

„Jorge možná o něco zlepší svou obranu proti strhům, ale jinak se ten zápas bude odehrávat úplně stejně jako v případě jejich prvního střetnutí. Kamaru se po Jorgem povozí, dupne mu na nohy, přitlačí ho k pletivu a urve to na body,“ domnívá se Edwards.

Další články