Sleduj nás

Leon Edwards vysvětluje, proč zápas s Masvidalem nepřipadá v úvahu, i když ho předtím sám vyzýval

Leon Edwards vysvětluje, proč zápas s Masvidalem nepřipadá v úvahu, i když ho předtím sám vyzýval
Leon Edwards má pádný důvod k tomu, proč bitvu s Jorgem Masvidalem odmítl. A strach za tím rozhodně není.

Nyní je britskému válečníkovi vyčítáno, že se bojí. Jednou totiž dal Masvidalovi své slovo, že se s ním utká, ale pak rázem ze své dohody vycouval. I když to vypadá, jako by se Leon bál, údajně už mu jen vypršela trpělivost.

„Celé dlouhé tři roky jsem Jorgeho pobízel k tomu, abychom se utkali. Celé tři dlouhé roky jsem se snažil si s ním domluvit fight, nikdy to nešlo. A teď, když mám devět výher v řadě, on dvě porážky mimochodem, tak o mě najednou stojí? Takhle by to prostě nešlo,“ vysvětlil Edwards v pořadu MMA Hour u Ariela Helwaniho.


„Co jsem se navíc doslechl, tak Masvidalův tým počítá se zápasem až příští rok. Já chci ale bojovat letos. Kdybych měl bojovat až příští rok, mohl bych prošvihnout další titulovou šanci. To si raději těch pár měsíců teď počkám,“ avizuje.

Edwards svůj výrok tedy opodstatnil, ale stále to nic nemění na tom, že ho má nyní spousta lidí za sraba. Ještě v srpnu se totiž dožadoval bitvy s Jorgem, kterou o měsíc později odvolal... Na druhou stranu je třeba také zohlednit to, že devět výher v řadě nemá v UFC jen tak někdo…


Další články