Sleduj nás

Lidé opravdu začali věřit, že mě Andrade může porazit, přiznává Shevchenko. Jaké si nyní dává cíle?

Lidé opravdu začali věřit, že mě Andrade může porazit, přiznává Shevchenko. Jaké si nyní dává cíle?
Když už se zdálo, že si lidé začali myslet, že by Jessica Andrade mohla být tou vyvolenou osobou, která srazí šampionku na kolena, tak se objevila Valentina Shevchenko, jež vrátila všechny pochybovače zpátky na zem.

Působivá vládkyně z ženské divize muší váhy na UFC 261 zvládla svou v pořadí už pátou úspěšnou obhajobu, když ve druhém kole na TKO ukončila brazilskou vyzývatelku… Tedy přesně tu, která před zápasem vytvořila opravdu velké „hype“ a dokázala drtivou základnu fanoušků přesvědčit, že jí její hrubá síla a neustálý nátlak pomohou v boji o titul.

valentina shevchenko jessica andrade ufc mma


„Opravdu jsem si užila to, co Jessica do boje přinesla, bylo to něco nového,“ přiznávala šampionka na tiskové konferenci. „Nepamatuji si snad, kdy naposledy byl o můj zápas tak velký zájem. Jessica vzbudila velkou pozornost, že opravdu ve mně spousta lidí přestala věřit. Já ovšem celou dobu věděla, čeho jsem schopna,“ říkala.

„Nechtěla jsem před duelem nic predikovat, aby mi to potom nebylo vyčítáno, ale i tak jsem se snažila věřit ve své schopnosti. Tohle je přesně ten typ duelu, který může jen upevnit mé postavení v historickém měřítku organizace. Ráda bych se měřila pouze s těmi nejlepšími a ráda bych tak dělala v mé váhové kategorii. Na jménech soupeřek nezáleží, chci ale všem dokázat, že jsem lepší jak ony,“ dodávala dobře naladěná Shevchenko.

Další články