Sleduj nás

Lobov: Nemyslím si, že je ve velterové váze někdo, koho by McGregor nedokázal knokautovat

Lobov: Nemyslím si, že je ve velterové váze někdo, koho by McGregor nedokázal knokautovat
Pokud Conor McGregor dostojí svému nepříliš starému slibu, tak se jednoho dne vydá za lovem titulu velterové váhy.

Jedná se o hmotnostní kategorii, která irskému Notoriousovi není příliš cizí. Ačkoliv on sám je stavbou těla spíše lehká váha, ve veltru už podstoupil oba zápasy s Natem Diazem a pak i rychlou jednorázovou akci s Donaldem Cerronem. Jen u těchto soubojů by ale údajně zůstávat nemusel.

„Znám své možnosti a kdybych chtěl, mohl bych být klidně střední vahou,“ naparoval se McGregor, který ovšem přiznal, že jej láká hlavně titul, jenž má v držení Kamaru Usman. „Určitě si pro něj půjdu. První šampion tří hmotnostních divizí v UFC? To se mi líbí!“ informoval o svém úmyslu.


Ve veltru se přeci jen nachází už mnohem větší konkurence, zejména díky fyzické stavbě těla. Třeba proti Usmanovi či Covingtonovi pomalu nikdo z fanoušků již McGregorovi nevěří. Jen takový Artem Lobov to vidí jinak.

Conor McGregor má KO potenciál


„Nevím, nač ty pochybnosti, kdyby Conor chtěl, velterové váze se dokáže dokonale přizpůsobit. A že by neměl sílu? Ve veltru není člověk, kterého by nedokázal knokautovat. Navíc KO není o síle, ale o přesnosti, preciznosti, v tom je Conor nejlepší. Je to naprostý král dobře mířených střel a ve hlídání si odstupu,“ chválil Lobov svého parťáka.

Zdali se ovšem McGregor vůbec vydá do velterové váhy, to bude dost možná odvozeno od jeho úspěchu ve váze lehké, kde vyhlíží další odvetu s Dustinem Poirierem. A kdo ví, třeba to bude odveta rovnou o mistrovský titul.


Další články