Sleduj nás

Luke Rockhold: Jestli má někdo šanci porazit Jonese, pak to jsem právě já

Luke Rockhold: Jestli má někdo šanci porazit Jonese, pak to jsem právě já

Dá se u doposud bezchybného zápasníka vůbec najít chybička? Bývalý šampion střední váhy Luke Rockhold si myslí, že jednu takovou objevil.

Vše se jako obvykle točí okolo jediného muže, jenž je považován za nejlepšího zápasníka planety. V takovém případě je naprosto logické, že o duel s ním usiluje celá řada zástupců, mezi nimiž nechybí ani tento kalifornský rodák, který se dokonce už začal připravovat na svůj přechod do polotěžké váhy. Ten provede 6. července na UFC 239 v duelu s Janem Blachowiczem.


„Věřím tomu, že je Jon Jones dobrý zápasník, jeden z nejlepší na světě, ale nevěřím tomu, že se tu najde někdo, kdo by mi byl schopný konkurovat na zemi,“ pravil Rockhold, jehož slova zazněla na stránkách MMA Fighting. „Jon je taktik, přizpůsobuje se, v tom tkví jeho síla. Pokud ho chce někdo porazit, musí být chytřejší, než je on.“

UFC 239 bude o to speciálnější, že na něm bude „Bones“ také zápasit. Za soupeře mu byl zvolen Thiago Santos, s nímž jsme se už mohli setkat na UFC v Praze. Pokud se podaří Jonesovi opět uspět, a že v jeho prospěch mluví veškeré papírové předpoklady, Dana White možná k danému souboji svolí. Za předpokladu tedy, že i Rockhold v duelu s Blachowiczem uspěje.


„Jsem si jistý, že mám dostatek zkušeností, abych Jonese porazil. Mám dost velkou šanci ho porazit na zemi. Sledujte mě 6. července, moc rád vám to předvedu. A až vyhraju, já, Jon i Dana se sejdeme u jednoho stolu a popovídáme si o možnosti fightu,“ navnadil bývalý šampion divize střední váhy.  


Další články