Sleduj nás

Luke Rockhold přichází s poněkud zvláštním vysvětlením, proč se Khabib rozhodl ukončit kariéru

Luke Rockhold přichází s poněkud zvláštním vysvětlením, proč se Khabib rozhodl ukončit kariéru

Luke Rockhold se jakožto bližší přítel Khabiba Nurmagomedova pokusil vysvětlit, proč neomylný ruský šampion končí kariéru.

Dle logického názoru, který by trknul asi každého z nás, si můžeme pomyslet, že Khabib odchází hlavně proto, že ho zde již nemůže doprovázet jeho otec a že ve své kariéře dosáhl už vesměs všeho, co jenom chtěl.

Podle hlubšího uvážení z produkce bývalého šampiona střední váhy Lukeho Rockholda má ovšem toto odloučení hlubší význam.


„Khabib by nikdy nedokázal bojovat se svými přáteli a tím, že odchází, vlastně předšlapal cestičku Islamu Makhachevovi. Oba to jsou blízcí přátelé a Khabib mu tímto dává příležitost, aby si i Islam splnil svůj sen,“ řekl Rockhold.

„Všechno je to součást plánu, takto to fungovalo od začátku. Khabib dokázal vše, co jenom chtěl, a nyní může v klidu předat žezlo,“ doplnil bývalý americký šampion během vysílání Submission Radia.


Luke Rockhold dává vyjádření o dění v UFC

A nám zbývá jen podotknout, že Makhachev je jakýmsi černým koněm divize lehké váhy. Protože ovšem dlouho nebojoval, lidé na něj zapomněli. Jak se jim ale jednou připomene, určitě jeho hvězda půjde opět vzhůru.


Další články