Sleduj nás

Luke Rockhold už cítí „svrbění“ a přemýšlí o návratu, soupeře má vytipovaného

Luke Rockhold už cítí „svrbění“ a přemýšlí o návratu, soupeře má vytipovaného

Bývalý šampion střední váhy projevil zájem vrátit se zpátky do nitra oktagonu. K tomu má vytipované i možné soupeře. Vyslyší jej některý?

S Lukem Rockholdem (16-5) jsme se naposledy v akci viděli loni v červenci, když na KO ve druhém kole podlehl Janu Blachowiczovi. Po této prohře si bývalý král střední váhy vyžádal delší bojovou pauzu, během níž se začalo spekulovat, že se z ní už nevrátí. Opak byl ovšem pravdou.

„To je ten důvod, proč jsem raději na nic neodpovídal, když se mě ptali, jestli končím. Lidé to dělají, protože hledají pozornost, o tu mně ale nešlo. Nebudu vydávat nějaká prohlášení, když si něčím nejsem jistý,“ vysvětloval pětatřicetiletý člen z American Kickboxing Academy.


silva_rockhold_ufc

Jak postupně plynul čas, věci se vyjasnily a Rockhold začal cítit ono pověstné „svrbění“. „Potřeboval jsem ten čas, musel jsem se dát do pořádku. V tomto sportu jsem tvrdě dřel celých patnáct let, bylo hezké si dopřát pauzu a odreagovat se. Psychicky jsem se uvolnil a soustředil se na věci, které jsem dříve nemohl dělat. A co bude dál, uvidíme, už pomalu zase cítím v rukou svědění,“ svěřoval se.


S výběrem soupeřů by potíže neměl. „Nabízí se mi spousta zajímavých možností. Pokud by měl Anderson Silva zájem… a vypadá to, že má… tak třeba on. A Chris Weidman čeká na zápas, tak uvidíme, ty možnosti tu vážně jsou,“ navnazoval a uzavřel.


Další články