Sleduj nás

Luke Rockhold vidí jenom jeden způsob, jak může být Khabib Nurmagomedov poražen

Luke Rockhold vidí jenom jeden způsob, jak může být Khabib Nurmagomedov poražen

Bývalý šampion střední váhy Luke Rockhold (16-5) promluvil o tom, jak může být jeho přítel a týmový kolega Khabib „The Eagle“ Nurmagomedov (28-0) poražen.

Luke Rockhold se v Submission Radiu svěřil s tím, že je ruský Orel noční můrou pro každého soupeře. Důvodem je především jeho pečlivě vypilovaný wrestling, o němž si spousta soupeřů myslí, že na něj dokáže najít recept. Opak je však pravdou. Na tohle se nedá připravit.

„Problém je, že ti chlápci v lehké váze netuší, jaké to je, když je Khabib strhne na zem. Trénoval jsem s celou řadou talentů jak z lehké váhy, tak i veltru, ale co přináší Khabib, to v jeho divizi ještě nikdo nepřinesl,“ dal se do vysvětlování pětatřicetiletý rodák ze San José.


khabib_rockhold

„Vůbec mě nezajímá, kdo jste, jak jste mrštní nebo kluzcí, dokonce i kdybyste byli samotným Tonym Fergusonem, jak se jednou utkáte s Khabibem, budete cítit to, co jste ještě necítili. Ten neustálý tlak vás bude strašně vyčerpávat,“ narážel na Orlovu dobře propracovanou zem, z níž mu nikdo nedokáže utéct. 


Jak se tedy něco takového dá zastavit? „Museli byste předvést nějakou pořádnou divočinu hned v samotném úvodu souboje, protože čím déle ten zápas bude trvat, tím více bude mít Khabib času, aby vás chytil a nepustil. A to pak prostě nemůže skončit dobře,“ dodával bývalý šampion ze střední váhy.


Další články