Sleduj nás

Lze ho vůbec umlčet? Ferguson opět volá po fightu s Khabibem. Slibuje, že by ho porazil

Lze ho vůbec umlčet? Ferguson opět volá po fightu s Khabibem. Slibuje, že by ho porazil
Slavný El Cucuy tuší, že i nadále zůstává jediným trnem v Khabibově oku. A to je také hlavní důvod, proč se hvězdný Orel rozhodl odletět z hnízda a vyhnout se boji s ním.

Khabib Nurmagomedov sice už není šampionem lehké váhy UFC, ale ani to nebrání ostatním zápasníkům, aby jej i nadále vyzývali. Jedním takovým „troufalcem“ je i sám Tony Ferguson, který je přesvědčen, že The Eagle pověsil rukavice na hřebík, jen aby se mu vyhnul.

„Vím, jak se na to lidé asi tváří, ale znám Khabiba a vím, že jsem mu ukradl duši. Stalo se tak na UFC 209 a od té doby se mi snaží vyhnout. Jsem si ale jistý, že se jednoho dne stejně utkáme. On dobře tuší, že jsem jediný, kdo ho tu dokáže porazit,“ uvedl Ferguson na kanálu ESPN.


Odkud ovšem bere tu jistotu? „Ještě se budete divit, co předvedu. Já vím, že mám za sebou na hovno rok, ale ty prohry, kterými jsem si prošel, byly tou nejlepší věcí v mém životě. A teď jsem připravený opět naskočit na palubu,“ odpovídal.

Tony Ferguson si říká o další bitvu v UFC


El Cucuy v podstatě připomněl, že si řešil nějaké osobní problémy, které nechtěl tahat napovrch. Upřímně ale přiznal, že na takový zápas s Charlesem Oliveirou trénoval svou zem jenom pět hodin. Více mu možnosti nedovolily. A to je Oliveira držitelem černého pásu v jiu jitsu, což je v bojích jeho největší zbraní.

„Chci se dostat zpátky ke Khabibovi. Je to jediný fight, který se ještě neuskutečnil, a on mi ho stále dluží. Tak přestaň být srabem a podepiš ten zasraný kontrakt!“ vzkázal směrem do Ruska.

Další články