Sleduj nás

Makhachev: Hooker je těžší soupeř jak Ferguson, toho bych nekompromisně poslal do důchodu

Makhachev: Hooker je těžší soupeř jak Ferguson, toho bych nekompromisně poslal do důchodu
Islam Makhachev je nakonec rád, že bude v příštím zápase bojovat s Danem Hookerem a ne s Tonym Fergusonem.

El Cucuy byl dlouhou dobu postrachem už tak nabité divize lehké váhy, kde se nesl na sérii dvanácti výher. Pak ovšem zničehonic jako by ho dohnal čas a prohrál tři duely v řadě, všechny navíc poměrně jasně.

„Když mi vypadl původní soupeř Rafael dos Anjos, UFC mi nabídlo, abych bojoval buďto s Danem Hookerem, anebo s Tonym Fergusonem. Řekl jsem, že mi to je jedno,“ odhalil Makhachev, jak se rodila jednání ohledně jeho další bitvy.


„Ferguson tak nějak ale neodpovídal, zatímco Hooker do toho šel hned, s čímž jsem byl poměrně spokojený, aspoň to pro mě bude o něco těžší zápas,“ pronesl ruský bijec, který je považován za nástupce Khabiba.

„Nakonec jsem rád, jak to dopadlo, protože je Tony už vyřízený. Jeho top éra skončila a já bych ho nekompromisně poslal do důchodu. Takhle má pořád šanci svou kariéru zakončit nějak důstojně,“ dodal sebevědomý Makhachev.


S ruským borcem se tedy v kleci uvidíme již tento víkend, kdy se střetne právě s Danem Hookerem. Asi není třeba podotýkat, že jsou papírové předpoklady na jeho straně, i když nás MMA umí vždy něčím překvapit.

Další články