Sleduj nás

Makhachev měl už dávno bojovat s elitou, míní Gillespie. On by se ho prý nebál

Makhachev měl už dávno bojovat s elitou, míní Gillespie. On by se ho prý nebál
I když Gregor Gillespie naposledy bojoval 8. května, tak se nebrání tomu, aby vstoupil do klece v dohledné době znovu.

Horší pro něho je pouze to, že mnoho volných jmen před sebou v žebříčku nemá, a tak si buďto na svou šanci bude muset počkat, anebo se zachová jako Islam Makhachev a kývne na nabídku od soupeře, který se nachází hluboko v rankingu za ním.

„Tohle je takové divné období, člověk se chce posunout vpřed, ale ve skutečnosti moc volných řešení nemá,“ říká Gillespie, který se tak zastával přehlíženého ruského bojovníka. „Islam se dozajista nachází v žebříčku níže, než nám ukazují jeho dovednosti. Určitě měl už dávno bojovat s elitou lehké váhy,“ myslí si.


Na Makhacheva nyní sice čeká duel s Thiagem Moisesem, ale protože hodlá zůstat aktivní, tak je možné, že se brzy bude chtít postavit proti někomu dalšímu. A tím dalším by mohl být třeba Gregor Gillespie.

„Je skutečně možné, že na tuto bitvu dojde. Vím, že to je zápas, který dává smysl a který by mě v případě výhry mohl nasměrovat správným směrem. Takže ano, pokud se ta příležitost nabídne, určitě se s Islamem utkám,“ odpověděl Gillespie.


Makhachev si nedávno stěžoval, že s ním nikdo z nejlepší desítky žebříčku bojovat nechce. Inu, nyní se mu nabídl jeden soupeř. Pokud nejprve porazí Moisese, určitě před sebou bude mít skutečnou zkoušku, která by byla i velmi zajímavá pro diváky.


Další články