Sleduj nás

Máme se bát? O’Malley pohrozil odchodem z UFC, pokud se jeho výplata značně nezvedne

Máme se bát? O’Malley pohrozil odchodem z UFC, pokud se jeho výplata značně nezvedne
No tohle? V jeden moment se prohlásí za největší hvězdu UFC, ve druhý moment ale hrozí odchodem.

Prozatím je „Sugar“ k organizaci vázán platným kontraktem, který musí naplnit, aby se vůbec myšlenkami o odchodu mohl zabývat, a proto teď tedy volí vyčkávací taktiku a mezitím doufá, že se jeho situace změní. Organizace by prý měla vidět jeho kvality a lépe je docenit.

„Pravděpodobně bych mohl s UFC začít jednat o nové smlouvě už teď, ale jimi nabízené peníze stále nesplňují mé představy. Bude pro mě lepší, pokud si počkám, až o mě projeví zájem ostatní strany. Uvidíme, s čím přijdou ony,“ překvapil O’Malley.


„Nechci, abyste si mysleli, že chci nutně odejít, ale hodlám si počkat, jaké nabídky mi přijdou odjinud. Potřebuji vědět, na kolik si mě budou vážit ostatní,“ potvrdil s tím, že hlavní roli v jeho rozhodování činí nabízený finanční obnos. Pokud zde bude něco, co ho upoutá více, pak bude schopný svou spolupráci s UFC rozvázat.

Zatím se netuší, kolik zápasů čítá jeho aktuální smlouva. Je ovšem zřejmé, že kvůli výši odměny nehodlá O’Malley riskovat svůj krk, a proto přijímá hlavně zápasy se soupeři, které může hravě porazit. Nově se utká s Raulianem Paivou, který to má v UFC 3-2.


Další články