Sleduj nás

Manažer odhalil, kdy by se měl Khamzat Chimaev vrátit zpátky do boje. A prý to všechno pokosí

Manažer odhalil, kdy by se měl Khamzat Chimaev vrátit zpátky do boje. A prý to všechno pokosí
Khamzat Chimaev se vrátil zpátky do tréninku a nyní už ví, kdy by se měl vrátit i do klece.

Dle reakce manažera Aliho Abdelazize by se „švédský borec“ měl v nitru oktagonu znovu objevit koncem léta. Tedy až v době, kdy si všichni budou stoprocentně jisti, že se jeho tělo již vypořádalo se všemi následky koronaviru.

„Na stejnou otázku se mě ptal i Dana White. Skutečnost je taková, že se s Khamzatem znovu uvidíme na konci července anebo až v srpnu. Myslím si, že protentokrát se nebudeme snažit nic uspěchat. Je to sice dlouhá doba, ale o to hlasitější bude jeho comeback,“ uvedl Abdelaziz.


A všichni se údajně už teď nemohou dočkat, co tento neortodoxní švédský vlk do hry opět přinese. Jeho cílem zůstává titul šampiona, a to nejen v jedné, ale rovnou ve dvou hmotnostních kategoriích.

„Každý, kdo rozumí MMA, ten ví, jak je Khamzat speciální. Už teď je to nová superstar našeho sportu. Nemoc sice nemůžeme kontrolovat, ale zato můžeme kontrolovat naše úmysly. A těmi zůstávají mistrovské tituly,“ doplnil Abdelaziz.


A sám Chimaev už jenom na svých sociálních sítích stihl všem připomenout, že až se vrátí, začne ten pravý hukot. Ve své podstatě je prý už teď šampionem a jeho comeback to jenom potvrdí.


Další články