Sleduj nás

Manažer: UFC si přeje odvetu mezi Yanem a Sterlingem, ale doposud ji brzdí jedna věc

Manažer: UFC si přeje odvetu mezi Yanem a Sterlingem, ale doposud ji brzdí jedna věc
Samo UFC se pokusí zatlačit na současného šampiona bantamové váhy, aby nabídl svému předchůdci odvetu. Nejdříve je však zapotřebí vyřešit jednu překážku.

„UFC si přeje, aby se ta odveta uskutečnila, ale je tu jeden problém, se kterým jsem tak trochu počítal,“ prozradil na tiskové konferenci Sayat Abdrakhmanov, manažer Petra Yana.

„Sterlingovi se do toho zápasu příliš nechce, a tak se snaží zdržovat, co to jen jde. Proto se není možné předem domluvit na nějakém termínu,“ podotýkal.

Odveta Aljamain Sterling vs. Petr Yan


Aljamain Sterling se stal šampionem prakticky jen díky tomu, že jeho soupeř pozapomněl na pravidla a dopustil se ilegálního úderu kolenem.


Mnozí Aljamaina navrhli do nominace na Oscara, neboť údajně předvedl skvělé teatrální představení, jiní se jej naopak zastali. Pravda je ovšem taková, že Yan si měl to koleno pohlídat, chtěl-li si svůj pás udržet. Do onoho inkriminovaného momentu totiž v očích sudí vedl na body.

Odveta se tedy aktuálně jeví jako logickým řešením. Než se k němu UFC však oficiálně pustí, potřebuje Sterlingův souhlas. A protože to stále není tak dávno, co se ten zápas uskutečnil, může to nový šampion ještě nějaký čas natahovat.


Další články