Sleduj nás

Manažer vysvětluje, proč Paulo Costa nebude pro Vettoriho žádnou překážkou

Manažer vysvětluje, proč Paulo Costa nebude pro Vettoriho žádnou překážkou
Už příští víkend se do klece vrátí „Italský sen“ Marvin Vettori, jehož soupeřem bude druhý bývalý titulový vyzyvatel Paulo Costa.

Oba borci spolu svedou bitvu o to, kdo se opět přiblíží ke špičce žebříčku střední váhy a bude si tak moct nárokovat nový boj o pás.

Paulo Costa jako muskulaturní bijec se zvučnějším rekordem budí větší respekt a nepochybně je i papírovým favoritem, jenže to jsou styly, které určují průběhy zápasů. A díky tomuto faktu i takový manažer Ali Abdelaziz věří, že Vettori nebude mít se svým brazilským soupeřem žádný problém.


„Paulo se nebude moct vypořádat s tlakem, který na něj Marvin chystá. Neustále bude pod velkým náporem. V Las Vegas je malá klec, všechno hraje do naší noty. Paulo ani netuší, jak mocná síla se na něj valí,“ vypověděl Abdelaziz pro MMA Junkie.

„Neříkám to jen tak, tohle jsou holá fakta. Marvin může Costu utahat na body, když ho vezme na zem, ale podle mě bude sahat po ukončení. To přijde nejdéle ve třetím kole,“ predikuje manažer ze stáje Dominance MMA.


Další články