Sleduj nás

Marvin Vettori: Skutečně jsem si myslel, že jsem Adesanyu porazil. Koho teď vyhlíží dál?

Marvin Vettori: Skutečně jsem si myslel, že jsem Adesanyu porazil. Koho teď vyhlíží dál?
Marvin Vettori není spokojený s výsledkem, který mu předložili bodoví sudí po hlavním zápase turnaje UFC 263.

Právě zde se italský bijec střetl s šampionem střední váhy Israelem Adesanyou, s nímž svedl celou pětikolovou bitvu, v níž doručil tři úspěšné takedowny a také na svého soupeře vyslal více úderů. S ohledem na tyto dva faktory se domníval, že mu bude přiřčena výhra… Inu, nebyla.

„Domnívám se, že jsem v tom duelu předvedl několik skvělých věcí, za které jsem si zasloužil vyhrát. Byl jsem lepší ve výměnách v postoji a také jsem svého soupeře kontroloval nějaký čas na zemi. O to víc jsem byl zaražený, když jsem viděl oficiální výsledek,“ pravil mladý bojovník z Apeninského poloostrova, jenž valil oči, když se dozvěděl, že všichni tři bodoví sudí hlasovali jednoznačně 45-50 v jeho neprospěch. To znamená, že nevyhrál byť jen jediné kolo.


„Disponoval jsem vším potřebným, abych Adesanyu porazil, jenže to se nestalo. Myslel jsem si, že jsem vyhrál, ale bodový výsledek mi ukázal zcela něco jiného. Jako bych v tom boji neudělal prakticky téměř nic…,“ lamentoval.

„Nemůžu se tím stále zabývat. Vím jen, že jsem mladý a mohu se k tomu titulu dostat znova, což bych velmi rád. Ideálním soupeřem je pro mě v tuto chvíli Paulo Costa, takže pokud se vrátí, já budu připravený,“ pronesl sedmadvacetiletý bijec, jenž hodlá naplnit svůj potenciál a prožít si svůj „Italský sen“.

Další články