Sleduj nás

Máš pravdu, jako boxer jsem na ho*no, ale ty jsi zase na ho*no v MMA, opřel se Askren do Diaze

Máš pravdu, jako boxer jsem na ho*no, ale ty jsi zase na ho*no v MMA, opřel se Askren do Diaze
Ben Askren se nabídl, že klidně vykročí ze svého MMA důchodu, jen aby umlčel pusu troufalému Nateu Diazovi.

Jak jste asi již byli obeznámeni, Nate má ve smlouvě s UFC poslední platný zápas a akorát se rozhoduje, proti komu ho podstoupí. Sám kalifornský bojovník si přeje šampiona Usmana anebo rváče Luqueho, organizace v čele s Danou Whitem však zatím opovrhuje oběma možnostmi.

Během tohoto čekání se mezitím Nate stihl opřít do dnes už vysloužilého zápasníka Bena Askrena, který jako bývalý MMA šampion dvou světových organizací během boxerského duelu jasně podlehl amatérskému YouTuberovi Jakeu Paulovi. Prostě něco, co byste nečekali.


Ben už jednou přiznal, že box není zrovna jeho silnou stránkou, ale zároveň se nechce snížit na tu úroveň, aby se o jeho schopnostech vyloženě pochybovalo. Však je to bývalý šampion ONE FC, ten musí něco umět. Proto směrem k Diazovi vypálil jasnou odpověď spojenou s bojovou výzvou.

„Hej, Nate, máš pravdu, jako boxer jsem na hovno, ale ty jsi zase na hovno v MMA. Moc rád ti to přede všemi ukážu, jestli chceš. Hned zítra mohu opět naskočit do testovacího režimu USADA a potom tě moc rád vyprovodím do důchodu,“ sdělil Askren, který se hodlá stát Diazovým posledním soupeřem, přivydělat si a v rámci UFC si trochu napravit reputaci.


Další články