Sleduj nás

Masvidal? Dostal by ode mě strašnou nakládačku, klidně i v pouliční bitce, věří Dillon Danis

Masvidal? Dostal by ode mě strašnou nakládačku, klidně i v pouliční bitce, věří Dillon Danis

Známý provokatér Dillon Danis se opět připomněl, tentokrát si vzal „do parády“ bývalého titulového vyzyvatele z řad velterové váhy UFC Jorgeho Masvidala.

Ačkoliv má Danis na svém kontě pouhopouhé dva profesionální MMA duely, doposud je znám hlavně díky své spolupráci s Conorem McGregorem, kterého v roce 2018 připravoval na duel s Khabibem Nurmagomedovem a od kterého na oplátku mohl studovat vysokou školu trash-talkingu. 

„El Jefe“ byl vzorný student a se svými provokacemi se nedržel vůbec při zdi. Dneska ho zná prakticky celá scéna a většina lidí ho díky tomu nenávidí, včetně několika předních zápasníků. Za zmínku kromě Khabiba stojí například ještě Jon Jones, Islam Makhachev a v neposlední řadě také Jorge Masvidal.


Dillon Danis provokuje zápasníky UFC

„Já a Masvidal spolu máme temnou minulost, oba dva se nemusíme. A věřím, že i když jsem teď po operaci kolene, tak bych s Jorgem měl strašně lehkou chvilku. Nedělám si z vás legraci, klidně bych s ním šel do pouliční bitky a nakopal bych mu prdel,“ řekl ve výpovědi pro stanici ESPN.


„Viděl jsem Jorgeho, je naprosto neškodný. Potkali jsme se v baru na Miami, on se na mě díval s takovým pohledem, jako že je připravený mě zabít, ale nakonec neudělal nic, jen zbaběle odešel. To jenom ukázalo, kdo je tu pán,“ naparoval se o devět let mladší bojovník, který ještě nedávno slíbil, že by kromě Masvidala byl schopný porazit i takového Jona Jonese a vzít mu jeho pás.


Další články