Sleduj nás

Masvidal odhalil, jaký je jeho vysněný fight v UFC. S McGregorem už nepočítá

Masvidal odhalil, jaký je jeho vysněný fight v UFC. S McGregorem už nepočítá
Jorge Masvidal hodlá dokázat, že je stále tím elitním zápasníkem, který by klidně mohl znova útočit i na titul šampiona velterové váhy.

A jak už asi sami dobře tušíte, vysněným soupeřem miamského rváče není nikdo jiný než sám Kamaru Usman. S ním si Jorge dal doposud už dva zápasy, ale ani v jednom neuspěl. Poprvé prohrál ještě důstojně na body, podruhé ale už dostal tvrdé KO. I tak ovšem věří, že má dostatek zkušeností, aby nigerijského vládce sesadil z trůnu.

„Pokud bych si mohl vybrat, šel bych do toho s Usmanem znovu, jelikož vím, že ho mohu porazit. Chce to jenom vyladit pár drobností na tréninku, ale jinak vím, že nad ním mohu vyzrát,“ opakoval se Masvidal, jenž se nyní propadl v žebříčku velterové váhy o něco níže. Pokud má tedy stále ambice útočit na titul, musí nejprve porazit nějaké zvučné jméno.


„Utkám se s tím, kdo se mě nebude bát a kdo mě k tomu pásu dostane,“ napsal Masvidal na svém Twitteru. „Bude to v listopadu nebo v prosinci. Na jménu soupeře mi skutečně nezáleží, ale trvám na tom, aby mě výhra posunula v k titulu,“ poručil si, čímž se zúžil výběr jeho soupeřů na dva možné, a sice Gilberta Burnse či Leona Edwardse. Dobré pro Jorgeho ovšem je, že podobně to vidí i sám Dana White.

Jak je to ale s kdysi vysněným zápasem proti Conoru McGregorovi? „O ten souboj jsem už ztratil zájem. Jak White jednou řekl, jsem na McGregora příliš velký chlap, asi bych mu mohl v boji ublížit a on o to nestojí, takže mě už vůbec nezajímá. Kdybych si mohl vybrat, můj vysněný fight je do třetice s Usmanem,“ podotkl Masvidal.


Další články