Sleduj nás

Max Holloway o tom, kdo je podle něho nejzáživnějším MMA fighterem, kterého se vyplatí sledovat

Max Holloway o tom, kdo je podle něho nejzáživnějším MMA fighterem, kterého se vyplatí sledovat

I když je Max Holloway sám velmi atraktivní fighter, stále se domnívá, že je tu někdo, koho se vyplatí sledovat více.

Bývalý šampion pérové váhy byl ve svém posledním rozhovoru velice upřímný, když měl prozradit, koho on sám rád sleduje. Jedná se o borce, který v UFC ještě neprohrál, a co víc, teď chce dokonce získat pás z druhé hmotnostní kategorie.

„Protože jsem sám striker, tak mám rád zápasníky, co využívají svůj postoj. Takže když si mám vybrat, koho z toho širokého spektra nejraději sleduji, pak dozajista musím říct The Last Stylebendera,“ ujal se slova Holloway, který zmínil přezdívku šampiona Israele Adesanyii.


Adesanya, nebo Costa? Bývalý šampion si tipl, koho a proč favorizuje jako vítěze

„Pokaždé, když vstoupí do klece, přinese s sebou něco zvláštního. Je to speciální hudební styl. Je to nejvíce atraktivní fighter, jehož se vyplatí sledovat,“ vzdával hold muži, jehož bojové základy tkví hlavně v kickboxu.


Zatímco Adesanya se nyní bude prát o pás polotěžké váhy, Max bude usilovat o to, aby opět dobyl divizi váhy pérové. Zde momentálně vysedává na trůnu Alexander Volkanovski, a pokud obhájí svůj pás proti Brianovi Ortegovi, tak bude existovat dost velká šance, že se s Maxem střetne potřetí.


Další články