Sleduj nás

Max Holloway odhalil své plány pro nabitý rok 2021

Max Holloway odhalil své plány pro nabitý rok 2021

Bývalý šampion pérové váhy nehodlá na své cestě polevovat.

Max Holloway si naposledy dokázal poradit s Calvinem Katterm, jehož zdemoloval po pěti jasných kolech na body, a následně mu byla Danou Whitem zaručena další titulová šance. Bývalý šampion s havajskými kořeny by ji uvítal s otevřenou náručí, ale zásadně na ni netrvá. Podstatné pro něho je, aby se udržoval stále ve formě a stále aktivní.

„Proti Calvinovi jsem předvedl asi svůj nejlepší výkon vůbec. Nechci dlouho sedět mimo hru, rád bych na to navázal. V ideálním případě bych se vrátil do klece hned zkraje léta a potom třeba v prosinci. V každém případě doufám, že letos budu zápasit třikrát,“ uvedl Holloway, jenž by měl aktuálně vyčkat na to, jak dopadne titulová bitva mezi Volkanovskim a Ortegou.


„Proti komu mě UFC postaví, s tím se utkám. Mým cílem je zápasit s těmi nejlepšími borci v divizi. Nevybírám si, chci zapsat své jméno do historie. Až tu jednou nebudu, chci, aby se o mně mluvilo. Proto na nikoho neukazuji a ani si nevybírám,“ vysvětloval Holloway, který před sebou nyní bude mít dvě možnosti. Buďto si počká na vítěze titulové bitvy, kterého (doufejme) nevyřadí dlouho ze hry nějaké zranění, anebo se pokusí eliminovat dalšího vrchního vyzyvatele v rámci pérové váhy.



Další články