Sleduj nás

Max Holloway predikuje výsledek bitvy Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3

Max Holloway predikuje výsledek bitvy Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3

Pokud vše půjde podle plánu, Poirier a McGregor si to už letos v létě mezi sebou rozdají potřetí. Komu a proč Max Holloway věří, že se stane vítězem?

Bývalý šampion pérové váhy, který měl tu čest bojovat s oběma výše zmíněnými jmény, věří, že ve velké trilogii bude úspěšnější irský borec. A to z jednoho prostého důvodu.

„Conor byl dlouhou dobu mimo hru a bylo to na něm vidět. V tom duelu proti Dustinovi nebyl sám sebou. Nevím, jak přesně to popsat, ale zdál se mi takový nepřipravený. Jako by si myslel, že se celý zápas bude odehrávat jen v boxu,“ řekl Holloway.


Nyní se však v bájném Notoriousovi údajně znovu zapálí pověstné trysky a on se tak vrátí zpět na vítěznou vlnu.

Conor McGregor se chystá na třetí bitvu


„Conor se jen trochu potřebuje sžít s touhle hrou. Ve svém rukávu má spoustu dobrých trumfů, které může vytáhnout. Věřím tomu, že se (do trilogie) vrátí silnější než kdykoliv předtím. Ještě o něm uslyšíme,“ domnívá se.

„Dustin byl tím, kdo využil své připravenosti. Cítil, že může Conora nachytat těmi kopy, což se také stalo. Připomněl mu, že tohle není box, ale MMA,“ podotýkal Holloway připomínajíc ten fakt, že McGregor vzal zápas s Dustinem hlavně proto, aby se tím připravil na boxerský duel s Mannym Pacquiaoem.


Další články