Sleduj nás

McGregor je jediný člověk v UFC, který si může vybírat soupeře, nařkl Ira bývalý šampion lehké váhy

McGregor je jediný člověk v UFC, který si může vybírat soupeře, nařkl Ira bývalý šampion lehké váhy
Rafael dos Anjos věří, že Conor McGregor má v UFC jako jediný zápasník jisté výsady, které ostatní lidé mít nemohou.

I když se o tom třeba z hlediska odvety s Khabibem Nurmagomedovem, jíž se Conor nedočkal, dá pochybovat, přesto nemůžeme popřít, že by irský Notorious nebyl nejvíce oblíbeným bojovníkem vrchního šéfa Dany Whitea. Ten se tento fakt dokonce nebál přiznat i veřejně a zjevně se není čemu divit. Nikdo jiný mu UFC nepomohl tak proslavit.

Co bude s Notoriousem dál, to ještě není definitivně potvrzeno. On sám si vynutil zápas s Dustinem Poirierem, pak si poručil i odvetu (trilogii) a nyní by se rád dostal k čtvrtému souboji, s nímž souhlasí i Dana White.


Problém by nastal jen v té chvíli, kdyby se Conor vrátil do klece ještě tuto zimu, to by měl být Poirier zabraný kvůli případnému duelu o titul lehké váhy s Charlesem Oliveirou. V takovém případě by se Irovi muselo najít náhradní řešení a bývalý šampion Rafael dos Anjos moc dobře ví, kdo by to řešení mohl představovat.

„Povím vám to narovinu, Conor je jediný člověk v UFC, který si může vybírat soupeře. Rozhoduje nejen o tom, proti komu bude bojovat, ale také kdy proti němu bude bojovat,“ uvedl dos Anjos pro AG Fight.


„Věřím tomu, že v jeho myšlenkách figuruju i já, protože nás pojí společná minulost. Až se vypořádám s Makhachevem, pak bych chtěl, aby si McGregor vybral právě mě, protože spolu máme nevyřešenou minulost. A já předpokládám, že ani jeden z nás nebude mít klid, dokud si to spolu mezi sebou nedořešíme," přeje si brazilský veterán.


Další články