Sleduj nás

McGregor je opět ve svém živlu: Khabib je gay, který má rád, když mu někdo provětrává trubky

McGregor je opět ve svém živlu: Khabib je gay, který má rád, když mu někdo provětrává trubky
Conor se opět zbláznil a zničehonic zahltil Khabiba sérií urážek.

Měl to být běžný víkend, ve kterém si fanoušci užijí několik MMA turnajů, včetně toho z produkce UFC, jenže to by nebyl Conor, aby ho něčím nenarušil.

Notoriousovi je často vyčítáno, že v duelu s Khabibem neustále porušoval pravidla, jen aby si usnadnil své trápení. Za zmínku stojí jak zachytávání se o pletivo, nedovolený úder kolenem anebo neustálé držení soupeřových trenýrek.


„Aby bylo jasno, nedržel jsem se Khabibových trenek, pouze jsem se mu snažil našroubovat prst do jeho prdele. Jen se podívejte na ten blažený výraz v jeho obličeji, jak si to užívá,“ popichoval McGregor, který svá slova podkládal snímkem z jejich vzájemného zápasu.



Jak už tomu bývá u Conora zvykem, chvíli poté, co své příspěvky na Twitteru zveřejnil, je také i smazal. Účel ovšem splnil prostředky, neboť i tak vnímavé MMA komunitě nic neuniklo.


„Je to přeci jenom byznys! Hahahaha,“ smál se Notorious, jenž použil svou velmi slavnou frázi, kterou nyní přirovnal ke Khabibově fotografii, na níž je vyobrazen s rodinnými příslušníky při hromadné koupeli.

conor mcgregor urazky

Svým způsobem se není čemu divit. McGregor musí vždy čas od času Nurmagomedova popíchnout, jen aby mu připomněl, že tu na něj stále čeká. Stále totiž doufá, že tím ruského Orla jednoho dne rozhoupe nejen k návratu, ale i k odvetě, na kterou má údajně připravený nyní již zcela funkční recept.


Další články