Sleduj nás

McGregor našel zastání. Slavný komentátor odhalil, že Ir bojoval už s nalomenou kostí

McGregor našel zastání. Slavný komentátor odhalil, že Ir bojoval už s nalomenou kostí
Conor McGregor je v poslední době velmi často kritizovaným mužem, ale ne každá jeho omluva musí být nutně vymyšlená.

Dustin Poirier to dal více než najevo: „Conor simuluje, podle mě jsou ty snímky z tréninku, kde má obvázanou nohu, jeho plán B, jak se vymluvit na prohru!“ A mnoho dalších lidí se k americkému bojovníkovi přidalo.

Conor byl tedy sám voják v poli, kterého se nakonec zastal až uznávaný komentátor Joe Rogan.


„Řeknu vám jednu věc, můžete či nemusíte ho mít rádi, ale tenhle člověk nikdy nezruší svůj fight. A že vstupoval do boje již s nalomenou holenní kostí, to je prostě fakt!“

McGregor si naneštěstí v boji zlomil jak holenní, tak i lýtkovou kost, kvůli čemuž bude teď rok mimo hru. O jeho odhodlání ale Rogan nepochybuje, bohužel si ke své odvaze zvolil špatnou přípravnou cestu.


„Conor jen dělal to, co dělá vždycky. V přípravě zcela kašlal na chrániče nohou a během sparingů toho pak litoval. Znám jednoho člověka z jeho kempu a mohu vám odpřisáhnout, že to je pravda,“ prozradil Rogan ve svém posledním podcastu.

Notorious sám podotkl, že mohl trilogii s Poirierem odložit, ale i navzdory únavové zlomenině nechtěl. A když to pak jeho noha po prvním kole nevydržela, postaral se aspoň svým opravdu nemístným trashtalkem o to, že se i ve čtvrtém zápase bude na co dívat.


Další články