Sleduj nás

McGregor nedal Poirierovi respekt, který si zasloužil. Teď ho ale vypne v prvním kole, má jasno Lobov

McGregor nedal Poirierovi respekt, který si zasloužil. Teď ho ale vypne v prvním kole, má jasno Lobov
Artem Lobov, pro mnohé lépe znám jakožto ruský MMA GOAT, pevně věří, že Conor napraví své lednové zaváhání.

McGregor se údajně stal obětí svého vlastního přesvědčení, že Poiriera hravě porazí, a tak jeho bojovému stylu nevěnoval příliš respektu. Ve skutečnosti se totiž v duchu už prý připravoval na box s Mannym Pacquiaoem.

„Zcela upřímně vám říkám, že se Conor během přípravy vůbec nezaměřoval na Dustina, proto byl těmi leg kicky najednou tak zaskočen. Myslel si, že Dustina v klidu vypne a pak se rovnou přesune k zápasu s Mannym. To se ale nestalo,“ uvedl Lobov v Just Scrap Radiu.


Z chyb se člověk ovšem učí… „Pro Conora tohle hodně znamená, proto svou boxerskou misi odložil stranou. Poirier si v minulém utkání zasloužil více respektu, než mu bylo věnováno, proto vyhrál. Teď to ale bude úplně jiné,“ tuší ruský přeborník.

A v čem jiné? „Se vší upřímností, když se podíváte na záznam toho lednového fightu, i tak by Conor vyhrál. Jediné, co bylo rozdílové, jsou ty leg kicky. Ne že by se na to nepřipravil, jen prostě je Dustin umí kopat trochu jinak. Teď na tuhle jeho zbraň budeme připraveni a ten zápas neskončí jinak než KO v prvním kole,“ svěřil se McGregorův týmový kolega.

Další články