Sleduj nás

McGregor umí bít už jenom starce, peníze odhalily jeho pravý charakter, míní Khabib

McGregor umí bít už jenom starce, peníze odhalily jeho pravý charakter, míní Khabib
Před zápasem Conor tvrdil, že Dustina z klece odnesou na nosítkách. Nakonec to byl ale on sám, kdo musel být z klece odnesen.

Protože je Notorious významnou, ale zároveň velmi kontroverzní osobností, není se čemu divit, že se v celém MMA světě najdou určití lidé, kteří si jeho pád doslova užívají. Jedním z takových je například ruský Orel Khabib Nurmagomedov, jenž Conorovi nikdy neodpustil jeho nadávky na víru či rodinu.

„Peníze a sláva ukáží, kým doopravdy jste. Mně na penězích nikdy nezáleželo, šlo mi v tomto sportu o nesmazatelný odkaz, ale v Conorovi to kompletně změnilo osobnost. Dneska dokáže už mlátit jenom starce někde v baru,“ opřel se Khabib ve svém nedávném interview pro ESPN do pověstného Ira.


Potíž je zároveň v tom, že McGregor kvůli propagaci zápasu stále sahá hlouběji a hlouběji za hranici přípustnosti. Naposledy třeba svému soupeři slíbil, že ho i jeho ženu zabije ve spánku.

„Problém je v tom, že spousta lidí v tomto chování Conora ještě podporuje. Pokud se budete stavět na stranu jeho a jemu podobných, bude se MMA vyvíjet nesprávnou cestou,“ upozornil Khabib, aby byla podobnému trashtalku učiněna přítrž, dokud ještě není příliš pozdě.

Další články