Sleduj nás

Mé tělo, má volba, říká Jessica Eye, která prodává své nahé fotky

Mé tělo, má volba, říká Jessica Eye, která prodává své nahé fotky
Když chlapi vidí nějakou ženu na televizních obrazovkách, často si představují, jak asi vypadá nahá. A téže případ nastává i u bojovnice Jessicy Eye, která se rozhodla vydražit své tělo.

Se čtyřiatřicetiletou Jessicou „Evil“ Eye se setkáváme v UFC už dlouhých osm let, a proto ji pravděpodobně většina fanoušků již dobře zná. I když její skóre není zrovna oslnivé, fanouškům se na ní stejně něco líbí. A rádi by to prozkoumali pěkně zblízka.

„Často mi chodí dotazy, zdali bych někomu neposlala fotku svého nahého těla. Postupně se lidé začali ptát, kolik mi mají zaplatit, abych jim ho ukázala. No a já řekla cenu,“ přiznává tajuplná zápasnice původem z Ohia, jejíž obnažené snímky se postupně dostaly na veřejnost.




Ne každý její rozhodnutí může však pochopit. „Je až komické, jak protivní mohou nějací lidé být. Ale je to mé tělo a má volba. Ať už se to někomu líbí, nebo ne,“ prohlásila.

„Jednou se mě fanoušek zeptal, jak se mi v noci spí, když vím, že lidé platí za mé fotky. Odpověď je prostá, spí se mi vskutku dobře. Nemusíte mě nenávidět jen proto, že své tělo neukazuji zadarmo,“ doplnil Jessica, která není jediná, kdo se snaží mimo bojování podobným způsobem přivydělat. Nejznámější je v tomto ohledu zřejmě Paige VanZant, která se už dávno mohla živit modelingem. Bojování ji však baví, a proto se u tohoto sportu drží.


Další články