Sleduj nás

Michael Bisping o tom, který zápas ze své kariéry by si rád střihl znovu

Michael Bisping o tom, který zápas ze své kariéry by si rád střihl znovu

Bývalý šampion střední váhy prozradil, že kdyby se mohl vrátit v čase, rád by napravil zaváhání v jednom specifickém duelu.

Michael Bisping, čestný člen Síně slávy UFC, se v rozhovoru se svými fanoušky nechal slyšet, že výhry i prohry jsou součástí života. Pokud ovšem prohrajete způsobem, který vám není vlastní, rádi byste udělali vše proto, abyste to mohli odčinit.

V případě anglického rváče se jednalo o předposlední zápas jeho kariéry, v němž po sérii pěti výher podlehl kanadskému navrátilci Georgesovi St.Pierrovi ve třetím kole na submisi rear-naked choke, díky čemuž mu odevzdal svůj mistrovský pás.


Michael Bisping při zápase v UFC

„Kdybych si mohl vybrat, jaký zápas bych chtěl odčinit, byl by to ten se St.Pierrem,“ popsal ve stručnosti Bisping. Sám přitom ovšem přiznal, že v tomto bodě kariéry, když se tři roky aktivně žádných bojů neúčastní, je to nemožné… A totéž vesměs platí o jeho přemožiteli, který je rovněž v důchodu.


„Před zápasem s Georgesem jsem nakecal spoustu sraček, ale bylo to kvůli tomu, abych ten duel učinil pro lidi atraktivní. K tomu člověku jinak chovám maximální možný respekt,“ objasnil Bisping.


Další články