Sleduj nás

Michael Bisping potvrdil, že mu přišla nabídka k zápasu. A může jít o velkou věc

Michael Bisping potvrdil, že mu přišla nabídka k zápasu. A může jít o velkou věc
Bývalý šampion střední váhy UFC prozradil, že dostal oficiálně nabídku k návratu do boje.

Michael Bisping se více jak tři roky nachází v důchodu, proto od něj už nějaké velkolepé MMA hrátky nemůžeme čekat. V posledních dnech se však dostal do sporu s drzým YouTuberem Jakem Paulem, že vše vyústilo až oficiálně zaslanou nabídkou k zápasu v boxu.

„Jakeův tým mě oslovil s nabídkou k souboji. Já to však odmítl, protože suma neodpovídala mým představám. Pokud mám na tuhle šaškárnu přistoupit, chci dostat pořádně zaplaceno,“ přiznával Bisping, který se teď stal už třetí osobou, s níž se mladý YouTuber dal do řeči. Ještě předtím „vyhrožoval“ Danielu Cormierovi a pár peprných poznámek zaslal i na adresu Kamaru Usmana.


„Nehodlám se vracet z důchodu, ale tohle jsou pro mě prachy zadarmo. Pokud to číslo bude dostatečně vysoké, byl bych blázen, kdybych ho nepřijal,“ snažil se Bisping vysvětlit, jak na danou věc přihlíží.

„V zásadě proti Jakeovi jinak nic říct nemůžu. Ví, jak tenhle byznys funguje. Umí nasírat lidi a jde mu to moc dobře. A všechen ten hněv pak proměňuje na dolary,“ podotýkal.


Další články