Sleduj nás

Michael Bisping předvídá, jaký průběh přinese bitva mezi Mikem Tysonem a Loganem Paulem

Michael Bisping předvídá, jaký průběh přinese bitva mezi Mikem Tysonem a Loganem Paulem
Loganu Paulovi jde sice o pozornost, ale nyní si na svá bedra vzal až příliš velkou zátěž.

Mike Tyson je možná už pětapadesátiletá legenda, ale zároveň část svého starého já se v něm stále ukrývá. Pokud se tedy opravdu v únoru příštího roku v ringu střetne s YouTuberem, ukáže mu, co je to stará škola boxu.

„Myslíte si, že bude Mike Tyson Logana Paula šetřit tak, jako ho šetřil Floyd Mayweather? To v žádném případě! Vůbec si nemyslím, že se s ním Mike bude tak mazlit, naopak se ho bude snažit ponížit,“ domnívá se Michael Bisping, bývalý šampion střední váhy UFC.


„Samozřejmě, oba bratři Paulové tu dělají nějakou show, ale tady si minimálně jeden z nich zahrává s opravdovým ohněm. Mike Tyson se nenechá zmást ani ukecat, aby si s vámi šel ze zábavy zatrénovat, on se vám bude snažit urazit hlavu. Tohle je zatraceně drsný bastard, což je ten důvod, proč ho tolik lidí milovalo. Takového ho chce každý vidět,“ rozpovídal se Bisping.

Prozatím se jedná o zápas, který nám ani jedna z klíčových stran oficiálně nepotvrdila, přesto jej některá poměrně zvučná americká media považují za hotový. Pokud bychom se tedy skutečně dočkali, stane se tak v únoru nového roku, přesný termín má být ještě potvrzen.

Další články