Sleduj nás

Miesha Tate vychválila mimořádné dovednosti Amandy Nunes, zároveň ale ví, jak ji porazit

Miesha Tate vychválila mimořádné dovednosti Amandy Nunes, zároveň ale ví, jak ji porazit
Miesha Tate hlásí, že se vydala na další titulovou misi, na jejímž konci hodlá podstoupit odvetu s Amandou Nunes.

Když se obě dámy potkaly poprvé, psal se ještě rok 2016, tehdy brazilská zápasnice vyhrála na škrcení už v prvním kole a Tate se naopak nacházela na prahu prvního konce své aktivní kariéry.

O pět let později se situace změnila, americká válečnice ucítila touhu se vrátit a spolu s tím se v ní projevily ambice znovu si sáhnout až na samotný vrchol.



Miesha Tate vs. Amanda Nunes


„Samozřejmě, že mým cílem zůstává nejen pás šampionky, ale také odveta s Amandou, kterou plně respektuji a uznávám jako nejlepší bojovnici planety,“ nebála se přiznat Miesha.

„Že je ale neporazitelná, to si úplně nemyslím. Každý z nás je porazitelný, jsme přeci jenom lidé. I ona může padnout, viděli jsme to už několikrát v minulosti,“ naznačovala, že ona ráda by Nunes opět připomněla, jak to vypadá na straně poražených.


„Když mě Amanda dala poprvé, nebojovala se mnou v mé nejlepší formě. Kompletně jsem byla z formy. Jen počkejte, až uvidíte, jak jsem se vyvinula,“ navnadila bojovnice, kterou bude nyní čekat souboj s Ketlen Vieirou, než se znova dostane na vrchol.


Další články