Sleduj nás

Miesha Tate zaslala důrazné varování šampionce Nunes

Miesha Tate zaslala důrazné varování šampionce Nunes
Miesha Tate stále cítí, že má ve své minulosti rest, který musí odčinit.

Když bývalá šampionka bantamové váhy UFC ohlásila svůj návrat, bylo to pro mnohé velké překvapení. O to větší je ale překvapení, že se s pouhou „bojovou zábavou“ smířit nehodlá, údajně jí i po pětileté odmlce jde o ty nejvyšší cíle… A s nimi i o jednu pomstu.

„Ráda bych si dala odvetu s Amandou Nunes, stále jí mám co vracet,“ nechala se slyšet Tate, u níž se doposud netuší, v jaké formě se nám po tak dlouhé pauze ukáže. „Vím, že mě nečeká nic lehkého, ale přesně na tohle jsem se těšila, bojování mám v krvi!“ hlásí.


Miesha Tate pomýšlí v UFC na titul

Miesha Tate pomýšlí na titul v UFC


Jak ovšem říká Khabib, každý zápasník si ve své kariéře může sáhnout na vrchol pouze jednou. Podruhé to už nejde. Pokud se tato prognóza znovu ukáže jako pravdivá, nečeká na čtyřiatřicetiletou zápasnici nic jednoduchého.

„Snažím se dělat maximum, abych mohla být dokonale připravená. Chci opět vyhrávat tituly a chci odvetu s Amandou. Samozřejmě se nic nebudu snažit uspěchat, ale tohle jsou mé cíle,“ prozradila bývalá šampionka, která se během svého návratu střetne s veteránkou Marion Reneau, jíž tímto duelem vyprovodí do důchodu.


Další články