Sleduj nás

Mike Perry plánuje zničit Tillův život. Vymlátím ti všechny zuby z držky! slibuje mu

Mike Perry plánuje zničit Tillův život. Vymlátím ti všechny zuby z držky! slibuje mu

Pokud mezi aktivními fightery máme najít dvojice, které se silně, ale opravdu silně nenávidí, pak je Mike Perry s Darrenem Tillem jednou z nich.

Oba borci se vzájemně pošťuchují již od jara, když zrovna začala nastupovat pandemie koronaviru. Till byl hlavní agresor, co dokonce udělal webové stránky, které Perryho zesměšňovaly a které z něj napříč veřejností dělaly úplného vola.

„Platinum“ není zvyklý si hrát, a proto svému britskému sokovi slíbil, že pokud ho potká někde na ulici, tak mu bez váhání rozbije hubu. A svou zlobou vůči němu nešetří ani nyní, když od zmíněné internetové hádky uplynulo už několik týdnů.


Mike Perry vyhrožuje svému soupeři v UFC

„Darrene, měl jsi pravdu, když jsi říkal, že ty a já se jednou utkáme v boji. Teď se chystám do střední váhy, ve které sice budu o něco menší, ale zato rychlejší, zatímco ty budeš velký a pomalý. Připrav se, že zničím tvůj život a už brzy tě donutím vyplivat všechny zuby z držky,“ uvedl rozhněvaný Perry na svých sociálních sítích.


Než bude moct Mike položit své ruce na Darrenův obličej, bude se muset nejprve vypořádat s Robbiem Lawlerem. A kdoví, zdali nebude mít Tilla právě ve svém rohu. Nedávno totiž vyhlásil konkurz, že kdo nabídne největší finanční obnos, bude mu moct jít do rohu místo jeho těhotné přítelkyně. A Till se pohotově nabídl s částkou pěti tisíc dolarů. Možná to byl zrovna tento „vtípek“, který Perryho tolik pobouřil k výše zmíněné reakci.


Další články