Sleduj nás

Mike Perry vs. fanoušci. Kdo s ním chce fotku, musí zaplatit, jinak vám rozbije hubu!

Mike Perry vs. fanoušci. Kdo s ním chce fotku, musí zaplatit, jinak vám rozbije hubu!

Mike Perry má očividně zase jeden ze svých lepších dnů, ve kterém kope do každého kolem sebe.

„Platinum“ zápasí v UFC už od léta roku 2016 a víc než svými výkony na sebe dokáže upozornit svým výstředním chováním. Kromě stále ještě poměrně nedávné potyčky v baru si na konto připsal další vroubek, jelikož se rozhodl všem fanouškům (i kritikům) adresovat velmi nevlídnou zprávu.

„Nejsem volný, nemám čas a nechci si s vámi povídat!“ začal Perry zostra na svém Twitteru. „Nezajímá mě, jestli mi chcete něco říct. Nechci se s vámi fotit, neptejte se mě, jak se mám, prostě mě nechte na pokoji. Pokud mi něco chcete, tak mi zaplaťte a pak mi můžete položit svou otázku.“


Proč se ovšem takto chová? „Já nevím, fanoušci jsou na hovno, lidé jsou na hovno, všichni vás jen připravují o vaši volnost a kydají sračky za vašimi zády. Takoví lidé vás jen připravují o čas. Rád bych se vydal ven pouze se svou rodinou, nic víc nechci,“ pokračoval.

„Všichni jste chytří jak rádio. Myslíte si, že si zasloužíte něco za to, že sledujete zápasy? Nebo si myslíte, že víte, jak by se zápasník měl v daných situacích chovat, ačkoliv jste nikdy nevstoupili do ringu? Pamatujte si hlavně jedno, nikdy byste podobné sračky neřekli druhému chlapovi do očí. Vaše místo je jen na internetu,“ uváděl.


Mike Perry je tedy zřejmě rozhořčen přístupem svých fanoušků, jež mu vyčítají způsob, jakým se chová či jak bojuje.

Mike Perry chce platit za fotky

„Vtipný je, že nikdo z vás by mi nic z toho neřekl do očí. Už mám těch hovadin dost. Nejsem žádná celebrita a nepotřebuji žádné bodyguardy, budu se bránit sám. Proč celebrity potřebují ochranku? Protože lidé jsou všichni dotěrní… Domluvil jsem, byli jste varováni!“ vzkazoval veřejnosti s tím, že příště bude podobné situace řešit jinak. Ať už jste jeho fanouškem, nebo nejste.  



Další články