Sleduj nás

Miocic představil plán, jak zvládnout trilogii s Ngannouem. Cormier by nemohl více souhlasit

Miocic představil plán, jak zvládnout trilogii s Ngannouem. Cormier by nemohl více souhlasit
Stipe Miocic sice zatím nemá od lékařů povoleno, aby se v nějaké dohledné době mohl vrátit do klece, ale až se tak stane, bude vyhlížet trilogii s Francisem Ngannouem, protože je přesvědčený o tom, že ho může porazit.

„Má taktika byla skvělá, problém byl jen v tom jednom okamžiku. I když jsem první kolo bodově prohrál, cítil jsem, že se Francis unavuje. Stačilo ještě chvíli počkat a začal bych přebírat otěže,“ uváděl Miocic.

„Problém byl jen v té jedné chvíli, kdy jsem si nedal pozor. Stačila jen půlsekundová nepozornost a já se ocitl na zemi,“ vysvětloval bývalý šampion divize těžké váhy UFC, který už teď má s Predátorem v merku trilogii.


„Samozřejmě, že si to chci dát s Francisem znovu. Vím, jak ho porazit,“ je přesvědčený Miocic, jenž nyní hodlá zapracovat na své fyzičce. Do svého posledního zápasu totiž vstupoval na těžkou váhu až nečekaně pohuble.

„Když jsem se se Stipem bavil, řekl mi, že zhubl z toho, jak tvrdě trénoval. Mně samotnému bylo divné, že je mezi ním a Ngannouem až takový svalový rozdíl,“ ujal se slova Daniel Cormier.


„Pokud tedy nyní chce Stipe nabrat nějakou svalovou hmotu, nemohu s ním více než souhlasit. Jestli chcete dosáhnout lepšího výsledku, většinou musíte něco změnit. Určitě tím pak zvýší své šance na to, aby mohl Francise kontrolovat na zemi,“ dodal Cormier.

Šampiona Ngannoua v současné chvíli bude čekat první obhajoba pásu proti Derricku Lewisovi, který už v minulosti Predátora jednou porazil. Nemůžeme tedy zatím vyloučit, že na čele těžké váhy opět nedojde k výměně stráží.

Další články