Sleduj nás

Moreno je zas*aná děv*a! bouří se Figueiredo. Vzájemný respekt je nečekaně pryč

Moreno je zas*aná děv*a! bouří se Figueiredo. Vzájemný respekt je nečekaně pryč
To je změna o celých 180 stupňů. Vzájemný respekt nyní vystřídaly silné nadávky, které jako první začal ze sebe chrlit bývalý šampion Deiveson Figueiredo.

Ten byl dlouhou dobu považován za nejlepšího zápasníka muší váhy současnosti, jenže pak předvedl opravdu neslaný výkon v bitvě proti Brandonovi Morenovi a o svůj pás přišel.

Ihned po tomto neúspěchu se bývalý šampion dožadoval okamžité odvety – v našem případě trilogie – ale tu mu zatím nikdo nechce dát. Ani sám Moreno, který preferuje, aby si Figueiredo svou šanci nyní zasloužil skrze další borce v divizi.


„Nechová se snad takhle jenom nějaká zasraná děvka?“ otočil brazilský bojovník, jenž předešlý respekt nyní vystřídal za ostré nadávky.

„Když jsem s Morenem bojoval poprvé, byl jsem nemocný. I tak jsem ale vyhrál, každý to ví. Remízy Moreno docílil jen díky tomu, že předstíral píchnutí do oka, takže mi sudí neprávem odečetli body. I navzdory tomu jsem souhlasil s okamžitou odvetou, tak proč mi to tahle kundička nyní neoplatí a neudělá totéž?“ táže se.


Určitě od mexického šampiona můžeme čekat podobně peprnou odpověď. Moreno nedávno naznačil, že preferuje ve své první obhajobě jiné jméno a Figueireda poslal mezi skupinku ostatních uchazečů, co se mají poprat mezi sebou.

Další články