Sleduj nás

Moutinho: Abyste mě zastavili, musíte mě zabít! Proti O’Malleymu bych bojoval až do posledního dechu

Moutinho: Abyste mě zastavili, musíte mě zabít! Proti O’Malleymu bych bojoval až do posledního dechu
Kris Moutinho nezažil v UFC zrovna vítězný debut, ale i tak si za svůj výkon zasloužil velké uznání.

Osmadvacetiletý borec z Massachusetts se ihned během svého prvního zápasu pod taktovkou MMA velikána postavil proti jednomu z největších borců v divizi bantamové váhy – Seanu „Sugar“ O’Malleymu. Od něho inkasoval rekordní počet úderů, ale žádný z nich ho nedonutil se vzdát.

„Abyste mě zastavili, musíte mě zabít. Ve skutečnosti jsem necítil potřebu a ani neviděl žádný důvod, proč rozhodčí nakonec stopnul náš fight,“ sdělil v interview pro MMAFighting bijec s nepřehlédnutelnými zelenými vlasy. Upozorňoval tak na to, že zápasový rozhodčí v čase 4:33 třetího kola odmával jeho duel se Sugarem, jelikož na Krisovu hlavu letělo až příliš úderů. Tímto aktem ho připravil o „důstojnou“ prohru až na body, nikoliv však o finanční bonus za nejlepší fight večera.


„Tohle je bojový byznys, jeden z nás by stejně dřív nebo později odpadl únavou. A vězte, že zrovna já to nebyl, kdo začal polevovat. Kdyby to rozhodčí nezastavil, bojoval bych až do posledního dechu. Cítil jsem, že O’Malley zpomaluje. Pokud by se jednalo o zápas na život a na smrt, všichni víme, kdo z nás dvou by vyhrál,“ nebál se prohlásit.

Kris Moutinho tedy prohrál, ale naopak si za svou odolnost získal pozornost MMA světa a na svých sociálních sítích mu přibyly desetitisíce nových sledujících. Sean O’Malley se oproti tomu jako vítěz dožaduje, aby mu organizace konečně dala soupeře z velké pětky žebříčku. Teprve pak by konečně mohl usilovat o titul.


Další články